Over ons


TAXUS Timmerwerken is opgericht op 1 januari 2010 door Jouke Rypkema. Jouke Rypkema is na zijn MTS en HTS bouwkunde opleiding succesvol afgerond te hebben, in 2002 zijn werkende carrière begonnen. Hij werkte bij een landelijk dekkend montagebedrijf als calculator en werkvoorbereider en werkte zich snel op als succesvol projectleider. Tijdens deze baan heeft Jouke in Zambia op vrijwillige basis een school gebouwd onder zeer primitieve omstandigheden.

In 2009 is Jouke met zijn gezin 1 jaar naar Noorwegen vertrokken om het echte timmerwerk te leren. Na deze en vorige ervaringen was de tijd rijp om TAXUS Timmerwerken op te starten. TAXUS Timmerwerken is een goed lopend bedrijf dat zich voornamelijk richt op nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie -werkzaamheden. Een bedrijf dat de ervaring, kennis en vooral passie heeft voor het werk.

TAXUS Timmerwerken heeft een goed en vertrouwd netwerk bestaande onder andere uit collega vakmensen, architectenbureaus, ingenieursbureaus, adviesbureaus en leveranciers van materialen. Dit zorgt er voor dat er een continue stroom van ontwikkeling plaats vindt, wat direct ten goede komt aan het eindresultaat.