Referenties


Mooi resultaat

Onlangs heeft u werkzaamheden voor ons uitgevoerd, een kelder trap weer veilig gemaakt en een houten pui vervangen waar houtrot toe had geslaan.

Alles is uiterst professioneel en volgens afspraak uitgevoerd en wij zijn helemaal tevreden.

Wij zullen u zeker nog een keer benaderen.

Met vriendelijke groet,

Chris en Carol


 

 

Bedankt voor je werk!

Taxus Timmerwerken heeft bij mij in de berging kasten gemonteerd en mijn bedrijfswagen ingericht. En dat alles met 100 % tevredenheid. Ik ben zeer tevreden van het werk dat Taxus Timmerwerken geleverd heeft. Ik raad Taxus Timmerwerken iedereen aan. Bedankt Jouke. Als ik weer zoiets heb, dan bel ik je zeker.

Groeten,

Duran


 

 

Mooie garage geworden

We zijn heel erg tevreden over de manier waarop Jouke gewerkt heeft om een nieuwe houten garage te bouwen. Alles ging precies volgens planning en afspraken. Jouke werkte heel hard door en liet alles steeds netjes achter. Hij dacht creatief mee, zoals bij het hergebruik van garagedeuren. We zijn erg blij met het resultaat.

 

Felice en Arie


 

 

 

Mooi werk

Taxus Timmerwerken is voor ons:

 

  • Heldere en eerlijke offertes.
  • Een bedrijf dat meedenkt en niet louter uitvoert zonder na te denken.
  • Een bedrijf dat afspraken nakomt.
  • Een bedrijf dat rustig en schoon werkt en rekening houdt met een druk gezin met jonge kinderen.

 

Daarom staan wij ervoor open om potentiële klanten van Taxus Timmerwerken te woord te staan en zelfs het uitgevoerde werk bij ons in huis te tonen.

 

Was getekend Sjoerd


 

 

Een echte vakman!

Jouke is een echte vakman en een prettig persoon die meedenkt, met duidelijke voorstellen komt en met wie we goed afspraken hebben kunnen maken. Hij heeft voor ons een prachtige verhoogde hardhouten terrasvlonder ontworpen en gemaakt, met gedeeltelijke overkapping en berging daaronder. Daarnaast ook een hardhouten tuinbank. Jouke is een harde werker die pas tevreden is als het helemaal goed is en biedt een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Kortom: wij zouden hem zeker opnieuw inschakelen en raden hem iedereen aan!

 

Peter en Marijke


 

 

 

Professioneel bedrijf

Taxus heeft voor ons een aantal opdrachten uitgevoerd (oa. deur omgehangen en fietsenstalling gebouwd).

Deze zijn zeer professioneel, binnen budget én tijdsplanning uitgevoerd.

Jouke heeft aangetoond verstand van zaken te hebben en plezier in het vak te hebben.

Ik kan Taxus Timmerwerken en Jouke Rypkema iedereen aanbevelen.

Roderic


 

 

 

Een plezier om mee samen te werken

Jouke heeft ons geholpen bij de transformatie van een oude bouwkeet tot onze pipowagen.

Hij blijft altijd rustig, is zeer terzake kundig, staat open voor suggesties, kan indien nodig goed improviseren om de juiste oplossing te vinden en is een harde werker.

Het was een plezier om met hem samen te werken.

Frans en Anne-Mieke


 

 

 

Prachtige schuur annex buitenverblijf

We hebben Jouke in de hand genomen omdat we vanaf de eerste ontmoeting een goede klik hadden. Zijn liefde voor het ambacht straalt er vanaf. Binnen de ingeschatte tijd en binnen budget heeft hij de klus perfect opgeleverd. Hij draagt zorg voor zijn spullen en voor zijn omgeving daardoor is het lekker werken met hem. Inmiddels heeft Jouke een vervolg opdracht al weer net zo mooi opgeleverd. Wat ons betreft een gouden relatie waar we hopelijk nog vaker gebruik van mogen maken.

Wij genieten ondertussen van een prachtige schuur annex buitenverblijf in de tuin!

Michiel & Carien


 

 

 

Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van TAXUS Timmerwerken

Jouke heeft onze gehele eerste verdieping geïsoleerd en van nieuwe wandjes en elektra voorzien. Daarnaast heeft hij een prachtige kast met paneeldeuren op maat gemaakt. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van Jouke zijn werk. Daarnaast is hij betrouwbaar, een goede planner en een goede communicator. We wisten bij Jouke precies waar we aan toe waren. Bovendien is Jouke een erg gezellige opgewekte kerel die je graag door je huis hebt lopen!

Miriam en Dirk-Jan


 

 

 

Zeer tevreden over het geleverde werk

 

Het na-isoleren van onze schuine daken hebben we laten doen door Taxus timmerwerken uit Zeist.

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk, met name de degelijkheid, accuratesse en de prettige omgang.

 

Jenniskens


 

 

 

Prachtige keuken geworden!

 

Wij hebben onze keukenwand laten bekleden met osb hout, om het een mooie industriële look te geven. Omdat wij in een huis wonen dat meer dan 100 jaar oud is, is alles scheef, een erg lastige klus om te bekleden. Jouke heeft alles perfect uitgevoerd, alles past precies en is prachtig afgewerkt. Hij is een echte vakman die heel goed weet wat hij doet. Hij neemt geen genoegen met details die niet kloppen, alles moet perfect zijn, vandaar ook de prachtige afwerking. Wij hebben hem met een zeer gerust hart achtergelaten in huis terwijl wij zelf aan het werk waren. Hij denkt in oplossingen, denkt mee, ook binnen een bepaald budget. Een betrouwbare vakman die wij zeker de volgende keer weer inschakelen als we iets moois willen laten maken in huis. Wij genieten nog elke dag van onze prachtige keuken!

Ilvy en Sander


 

 

 

Een echte vakman

Jouke is erin geslaagd alle scheve, kromme & piepende ramen en deuren van mijn jaren dertig huis weer in het gareel te krijgen. Waar ik zelf bang was dat ik een nieuwe achterdeur zou moeten aanschaffen, was dat a.g.v. een goed geplaatste driepuntssluiting niet eens nodig. De offerte was daarnaast in veel detail uitgewerkt zodat ik van te voren goed wist wat ik wel en niet kon verwachten. De opdracht is naar alle tevredenheid uitgevoerd!

Sander


 

 

 

Mooie zolder geworden!

Jouke heeft onze zolder verbouwd tot kamers met wanden, afwerking en elektra. De offerte is heel duidelijk opgesteld, je weet wat je krijgt en je kunt zien wat de kosten zijn als je voor verschillende opties kiest. Het werk is netjes en professioneel en gaat zoals je het vraagt. Daarnaast zijn alle afspraken nagekomen, wat ook prettig is bij dit soort klussen. En betrouwbare vakman.

Niels